Menu

zaterdag 24 augustus 14:30

Bierrondleiding

De activiteit

Na het succes van vorig jaar, zijn er ook dit jaar speciale bierrondleidingen georganiseerd in het Tongerlohuys. In samenwerking met het Roosendaals Biergilde zijn er dit jaar vijf rondleidingen gepland met unieke, lokaal gebrouwen biertjes. Elke rondleiding kost 21,95 euro per persoon, duurt ruim een uur en heeft plek voor 12 deelnemers.

Kan je de speciale biertjes al bijna proeven? Reserveer voor jezelf (of je gezelschap) de knop onderaan de pagina. Na het invullen van het formulier is het wachten op een bevestigingsmail van het Tongerlohuys. Dit kan een paar werkdagen duren, want het team verwerkt alles handmatig. Zit je gewenste datum vol? Dan kan je een andere datum kiezen, of op een wachtlijst geplaatst worden. Kom je er niet helemaal uit met reserveren? Neem gerust contact op met het Tongerlohuys.

Je betaalt voor jezelf (en je gezelschap) per PIN aan de kassa van het museum, daarna begint de bierrondleiding. Lukt betalen per PIN niet? Neem dan van tevoren even contact met ons op.
Wil je na de exclusieve biertjes, kunstwerken en verhalen van het Roosendaals Biergilde en Tongerlohuys nog een keer nagenieten? Wij helpen je met een kortingsbon voor Biercafé De Sjoes een beetje op weg. Per persoon krijg je een kortingsbon die je op eigen gelegenheid mag inwisselen bij De Sjoes. Proost!
Met hoppige groet,
Team Tongerlohuys
Bierrondleiding in het kort
Waar: het Tongerlohuys
Wanneer: zaterdag 24 augustus 14:30
Hoe lang: ruim een uur
Kosten: 21,95 euro per persoon, betalen per PIN aan de kassa van het museum
Maximum aantal deelnemers: 12 per rondleiding
Reserveren verplicht, uiterlijk 48 uur van tevoren
Informatie
  • Datum:
    24 augustus 2024
Bierrondleiding