Menu

Donderdag 28 oktober

Workshop fotografie ‘Kunst van kunst maken’ o.l.v. Johan Klein

De activiteit

Fotografie is voor mij 90 % kijken en 10 % techniek. Je camera of mobieltje even weg leggen en eerst eens rustig bekijken wat er allemaal te zien is. Dat is de basis. Het Tongerlohuys hangt vol met kunst en mooie voorwerpen. Tevens is het een mooi gebouw inclusief de nieuwe tuin.

In de workshop fotografie gaan we de uitdaging aan om onze eigen ‘kunstfoto’ te maken van de kunst, inrichting en architectuur in en rondom het Tongerlohuys. Dit doen we door in te zoomen op allerlei onderwerpen die te vinden zijn in het gebouw. Door in te zoomen gaan we bekijken of we richting een abstracte foto kunnen gaan.

De workshop is geschikt voor jeugd vanaf 10 jaar en volwassenen. Je mag fotograferen met een mobieltje, compact camera of spiegelreflex. We kiezen voor iedere deelnemer 1 foto uit voor een print die je die middag mee kunt nemen of die we later nog toe sturen als de tijd te kort is.

Tot de 28e oktober,
Johan Klein

Workshops schilderen en fotografie, gratis toegankelijk op vertoon van entreebewijs voor het museum. Beide workshops vinden starten om 14.30 en om 16.30, duur circa een uur. De plaatsen zijn beperkt dus meld je tijdig aan: info@tongerlohuys.nl.

Informatie
  • Datum:
    28 oktober 2023
  • Aanvang:
    02.30 uur
  • Tot en met:
    04.30 uur
Workshop fotografie ‘Kunst van kunst maken’ o.l.v. Johan Klein