T T

Pubquiz

Het begrip ‘Rijk Rooms Roosendaal’ is behalve aan het grote aantal kerken en kapellen ook te danken aan de vele kloosters die zich hier in de loop van de negentiende en twintigste eeuw vestigden.

AM00673_18 23 april

Op 23 april om 20:00 organiseert het Tongerlohuys een online pubquiz met spannende vragen over het verleden en heden van stad en streek. Samen met quizmaster en stadshistoricus Joss Hopstaken duiken we de geschiedenis in aan de hand van vijf themarondes. Meedoen is gratis en je maakt kans op leuke prijzen!

Je kunt meedoen als individu of als team, maar houd wel rekening met de coronamaatregelen. Je hebt om deel te nemen alleen een telefoon, computer of tablet nodig met internetverbinding. Om de avond compleet te maken kun je van tevoren een speciaal pubquizpakket bestellen van café de Sjoes met bijzondere biertjes en een kleine verrassing voor tien euro, zo steun je ook nog eens de lokale horeca! Aanmelden en bestellen van het bierpakket kan door een mailtje te sturen naar info@tongerlohuys.nl voor 21 april. Zien we je de 23e?