Persberichten

Sinterklaas in het Tongerlohuys!

14-11 2016

Kom een kijkje nemen bij dé Chocoladefabriek van Sinterklaas in het Tongerlohuys!

Heb jij het al gehoord? Sinterklaas opent speciaal voor alle kinderen uit Roosendaal voor het eerst de deuren van zijn wonderbaarlijke Chocoladefabriek! Kom kijken en ontdek alle geheimen van deze magische plek.

Nadat Sinterklaas is uitgerust van de lange bootreis vanuit Spanje opent hij op 16 november de deuren van de Chocoladefabriek. Tot en met 4 december, van woensdag tot en met zondag tussen 13.30 uur en 16.30 uur, is het tijdelijke verblijf van Sinterklaas geopend.

Hoog bezoek
Sinterklaas en de Pieten zijn zelf aanwezig op een aantal dagen. Nadat zij ’s nachts de schoentjes hebben gevuld maken ze de volgende dagen tijd voor een rondleiding met Gidspiet en een uniek kijkje achter de schermen. Kom kijken op woensdag 16, zondag 20, woensdag 23 of woensdag 30 november. Op woensdag zijn Sinterklaas en zijn Pieten aanwezig in de Chocoladefabriek tussen 13.30 en 17.30 uur. Op zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Reserveer een kaartje via de website van De Kringom zeker te zijn van een ontmoeting!

Extra leuk
’s Nachts, wanneer iedereen slaapt, staat de fabriek niet stil en worden honderden chocoladeletters gemaakt. Alle kinderen krijgen na afloop een chocoladeletter mee naar huis. Terwijl de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s een drankje drinken, kunnen de kinderen knutselen of schminken.

Meer informatie

De tijdelijke Chocoladefabriek is te vinden in het Tongerlohuys. Kaartjes kosten € 2,50 per persoon en zijn te bestellen via de website van De Kring of ter plekke aan de kassa van het Tongerlohuys en De Kring (vol is vol!).
Tongerlohuys
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T 0165-555 555
E info@tongerlohuys.nl
Facebook Youtube Twitter Pinterest

Deze pagina

Lettergrootte