Nieuwsberichten

De Chocoladefabriek van Sinterklaas

07-11 2016

Heb je je ooit wel eens afgevraagd waar Sinterklaas en zijn Pieten nu eigenlijk wonen en werken tijdens hun verblijf in Roosendaal? Daar zou dit jaar nog wel eens een antwoord op gevonden kunnen worden. Alle kinderen uit de stad zijn uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de werkplaats van de Pieten en Sinterklaas te ontmoeten in zijn werkkamer. Ontdek alle geheimen van deze magische plek tijdens jouw persoonlijke rondleiding door de Chocoladefabriek van Sinterklaas.

Wanneer
Van 16 november tot en met 4 december is de Chocoladefabriek van Sinterklaas geopend. Gedurende de openingstijden van het Tongerlohuys kun je een kijkje komen nemen.

Belevingsroute:
Op woensdag 16, zondag 20, woensdag 23 en woensdag 30 november vinden -samen met een Pietengids- op vaste tijden rondleidingen plaats door de Chocoladefabriek van Sinterklaas. Op woensdag is het mogelijk om de Chocoladefabriek te bezoeken tussen 13.30 en 17.30 uur en op zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. De Gidspiet neemt de groep op een wondere reis mee door de werkplaats die uitkomt in de majestueuze Fabriekshal. Een uniek kijkje achter de schermen van Sinterklaas BV inclusief een ontmoeting met Sinterklaas en zijn Pieten in het mooiste stukje erfgoed van Roosendaal.

Chocoladefabriek:
Op zaterdag 19 en zaterdag 26 november en op zaterdag 3 en zondag 4 december is er geen rondleiding, maar vermaken twee Pieten de kinderen die komen kijken naar de Chocoladefabriek. Deze dagen is de fabriek open van 13.30 tot 16.30 uur.

Entree 2,50 per persoon. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de kassa of via De Kring.

Waarschuwing:

De Chocoladefabriek van Sinterklaas wordt enorm goed bezocht! Het is zelfs zo druk, dat we tijdens de Pietenrondleiding geen reguliere bezoekers meer binnen kunnen laten. Kom je speciaal voor het Verhaal van Roosendaal? Kom dan NIET op zondag 20 november, woensdag 23 november of woensdag 30 november, want dan zit het Tongerlohuys stampvol met Pieten, kinderen en hun ouders.


Tongerlohuys
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T 0165-555 555
E info@tongerlohuys.nl
Facebook Youtube Twitter Pinterest

Deze pagina

Lettergrootte