In de omgeving

Roosendaal is een aantrekkelijke middelgrote stad in het centrum van West-Brabant, op slechts een half uur afstand van Rotterdam, Antwerpen en Breda vandaan. De spoorstad maakt de slogan ĎBeleef ít in Roosendaalí meer dan waar.

Kunst en cultuur zijn ruim vertegenwoordigd. Monumentale panden, galerieŽn, kerken, musea, een schouwburg, concertzalen en filmhuis bieden volop mogelijkheden. Het hele jaar door vinden er allerlei culturele evenementen plaats.
Uitgaan is in Roosendaal een gezellig gebeuren. Hier vindt u nog de echte Brabantse gastvrijheid. In de vele sfeervolle cafeetjes, brasseriŽn en restaurants is het goed toeven. Op de Markt vindt u talloze terrasjes.


Roosendaal is ook een uitstekende winkelstad. Het centrum met zijn vele winkels en de maandagse markt en natuurlijk Rosada Factory Outlet, waar meer dan vijftig topmerken hun producten rechtstreeks aan het publiekhoeft te vervelen.  verkopen, zorgen ervoor dat u zich hier geen moment

Natuurschoon is er in overvloed. Roosendaal ligt in een groene omgeving met uitgestrekte bos- en heidegebieden, zoals de Rucphense Heide en Visdonk en het bosgebied Wouwse Plantage. Hier zijn tientallen wandel- en fietsroutes uitgezet die u door de prachtige omgeving voeren.                                                                   Voor meer sport en ontspanning kunt u in recreatiepark De Stok terecht. Hier vindt u onder meer een binnen- en buitenzwembad, kartbaan, overdekte speeltuin en lasergame-hal, squashbanen, fitnesscentrum, tennisbanen, sporthal, golfbaan en het sky dive centrum.

Tongerlohuys
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T 0165-555 555
E info@tongerlohuys.nl
Facebook Youtube Twitter Pinterest

Deze pagina

Lettergrootte