Routebeschrijving

Per auto vanuit de richting Breda

Via de rijksweg A-58 de afslag Roosendaal-Oost (afritnummer 23) nemen. Einde afrit rechtsaf (Van Beethovenlaan) in de richting van het centrum. Via de Ring-rotonde rechtdoor de Dunantstraat inslaan tot T-splitsing Burgemeester Prinsensingel. Rechtsaf slaan en eerste straat linksaf (Molenstraat). Na circa 200 meter treft u het museum aan de linkerzijde.

Per auto vanuit de richting Nispen / BelgiŽ

U rijdt de afslag Roosendaal-Zuid voorbij en blijft rechtdoor rijden in de richting van het centrum. U passeert de viaducten (onderdoor) 'Churchillpoort' en 'Zuidpoort' tot aan de T-splitsing (RING) met verkeerslichten. Hier slaat u rechtsaf. U rijdt tot de ring-rotonde (Van Beethovenlaan). U gaat hier linksaf (Dunantstraat) tot T-splitsing Burgemeester Prinsensingel. Rechtsaf slaan en eerste straat linksaf (Molenstraat). Na circa 200 meter treft u het museum aan de linkerzijde.

Per auto vanuit de richting Bergen op Zoom

Op de rijksweg A-58 de richting Roosendaal (rijksweg A17) volgen. U neemt de afslag Roosendaal-West (afritnummer 19). Aan het einde van de afrit linksaf (Burgemeester Freijterslaan) en volgt de weg tot aan de T-splitsing (RING) met verkeerslichten. Daar slaat u linksaf en neemt u de tweede straat rechts (Vughtstraat). Vervolgens gaat u de tweede straat rechts (Burgemeester Prinsensingel) en daarna neemt u de eerste straat rechts (Molenstraat). Na circa 200 meter treft u het museum aan de linkerzijde.


Per auto vanuit de richting Rotterdam

Op de rijksweg A17 richting Roosendaal volgen. U neemt de afslag Roosendaal-West (afritnummer 19). Aan het einde van de afrit linksaf (Burgemeester Freijterslaan) en volgt de weg tot aan de T-splitsing (RING) met verkeerslichten. Daar slaat u linksaf en neemt u de tweede straat rechts (Vughtstraat). Vervolgens gaat u de tweede straat rechts (Burgemeester Prinsensingel) en daarna neemt u de eerste straat rechts (Molenstraat). Na circa 200 meter treft u het museum aan de linkerzijde.

Parkeren

U kunt uw auto kwijt in parkeergarage Biggelaar (betaald parkeren), op slechts 2 minuten lopen van Museum Tongerlohuys of in het Emile van Loonpark, op slechts 5 minuten lopen.

Per trein

Bij het verlaten van het station loopt u in circa 10 minuten naar het museum. Vanuit het station loopt u rechts de stationstraat in (deze straat loopt evenwijdig aan de spoorlijn). U neemt de tweede zijstraat (Ludwigstraat) links. Aan het einde gaat u weer links (Kloosterstraat) en neemt u de eerste straat rechts (Domineestraat). U slaat de eerste straat linksaf en u vindt het museum meteen aan uw rechterzijde.

Google Maps


Tongerlohuys
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T 0165-555 555
E info@tongerlohuys.nl
Facebook Youtube Twitter Pinterest

Deze pagina

Lettergrootte