Vacatures, vrijwilligers & stageplaatsen

Vrijwilligers gevraagd

Een grote groep enthousiaste vrijwilligers helpt bij de realisatie van de wisselende exposities en allerlei educatieve projecten in het Tongerlohuys. Op dit moment kunnen we vooral gastvrouwen/gastheren gebruiken.

In deze functie ontvang je gasten van het Tongerlohuys, De Kring en het HIP in de corridor. Ben je gastvrij, representatief en vind je het leuk om onze gasten welkom te heten en van allerlei informatie te voorzien, dan is dit de vacature voor jou! De werktijden vallen binnen de openingstijden van het Tongerlohuys: woensdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur en donderdag tot 20.00 uur. Het gaat om vrijwilligerswerk, hoewel er wel iets tegenover staat. Beschikbaarheid in overleg.

Voor meer informatie: Anja Elst, telefoon 0165-751651 of anja@dekringroosendaal.nl.Stageplaats

In het Tongerlohuys is regelmatig een stageplaats beschikbaar. Als stagiair ben je vooral bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van publieksactiviteiten, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast is de publieksbegeleiding een belangrijke taak. Heb je belangstelling voor een stageplaats? Neem dan contact op met het Tongerlohuys.


 

Tongerlohuys
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T 0165-555 555
E info@tongerlohuys.nl
Facebook Youtube Twitter Pinterest

Deze pagina

Lettergrootte