Vrienden

Het Tongerlohuys

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van Roosendaal en omgeving en draag je bijzondere tentoonstellingen – van onder meer moderne kunst – in het historische Tongerlohuys een warm hart toe? Word dan vriend van het Tongerlohuys!
Vrienden hebben een streepje voor. Als vriend heb je gratis toegang tot het erfgoedcentrum en wordt je uitgenodigd voor openingen van tentoonstellingen en exclusieve kijkjes achter de schermen. Ook wordt voor de vrienden jaarlijks een culturele excursie georganiseerd.

 

Leden en doel

Vrienden van het Tongerlohuys is de stichting van vrienden en begunstigers van het erfgoedcentrum. De stichting werd op 23 april 1996 opgericht. Zij heeft als doel het Tongerlohuys te steunen en de liefhebbers van historie nader tot elkaar te brengen. Door de leden actief bij het wel en wee van het erfgoedcentrum te betrekken tracht de stichting het draagvlak te vergroten.

 

De voordelen van het lidmaatschap

 

Contributie

* je betaalt uw contributie per kalenderjaar, van januari tot en met december

 

Meer informatie en lid worden

Steun het Tongerlohuys met je vriendschap! Als vriend of vriendin van het Tongerlohuys word je extra gewaardeerd.

 

Wil je lid worden van Vrienden van het Tongerlohuys of graag meer informatie ontvangen? Neem contact op met de ledenadministratie, bereikbaar via tel: 0165-579966.

Tongerlohuys
Kerkstraat 1
4701 HT Roosendaal
T 0165-555 555
E info@tongerlohuys.nl
Facebook Youtube Twitter Pinterest

Deze pagina

Lettergrootte